Goda råd vid svåra val

Nu behöver vi skapa en grov bild av Corona-utbrottets spridning över Stockholms olika stadsdelar.  

Det kan du hjälpa till med genom att svara på tre korta frågor här

————————————————————————————————–

De flesta val du står inför i ditt personliga liv har också andra stått inför. Konsekvenserna av dina val kommer likna konsekvenserna av andras val.

Europeiska Institutet för Beteendevetenskaplig Analys samlar metodiskt data om olika val i livet, för att kunna hjälpa dig och alla andra att göra bättre val. Det finns tusentals frågor där en genomgång av andras erfarenheter kan hjälpa dig ta bättre beslut – utifrån dig själv:
blomma_100

– Hur mycket föräldraledigt ska jag ta?
– Vilken idrott är bäst för mina barn?
– Vilken gymnasielinje ska jag välja?
– “Älskar, älskar inte, älskar…”

Chansen för rätt svar med den där sistnämnda metoden är 50 procent. Tänk hur många romanser som inte blev av för att prästkragen hade ett ojämnt antal blomblad! Vi talar om livets kanske svåraste val: ska du våga berätta hur du känner för den där kollegan, grannen eller dejten? Hur gjorde du sist? Hur gör du nästa gång?

Europeiska Institutet för Beteendevetenskaplig Analys tar genom en enkätundersökning reda på hur du och andra gjort före dig, och applicerar sedan avancerad matematik på resultaten av enkäten. Det är ungefär samma typ av analys som används sedan länge av reklammakare för att förutsäga vilka hushåll som kommer att köpa en viss produkt eller använda en viss rabattkupong. Konkreta och användbara analyser som kan hjälpa dig att göra rätt val i livet.  Just nu pågår två studier som du kan delta i, en om idrott och en om kärlek.

Delta i studien om idrott: TILL IDROTTSENKÄTEN!

Delta i studien om kärlek: TILL KÄRLEKSENKÄTEN!